Pārdošana
Dzelzs Bāra Metāla Pulēta Blīvums Fe Stienis Augstu Tīrības pakāpi 99.9% Stick R&D DIY Hobiji, Amatniecība, Diametrs 1-40 mm x 100 mm 0
Dzelzs Bāra Metāla Pulēta Blīvums Fe Stienis Augstu Tīrības pakāpi 99.9% Stick R&D DIY Hobiji, Amatniecība, Diametrs 1-40 mm x 100 mm 0

Dzelzs Bāra Metāla Pulēta Blīvums Fe Stienis Augstu Tīrības pakāpi 99.9% Stick R&D DIY Hobiji, Amatniecība, Diametrs 1-40 mm x 100 mm

€6.68 €6.02

SKU: l280330

Forma: Stienis/Stienis

Krāsa(s): Sākotnējo Krāsu Daudzums: 1 gab./daudz

*Iepakojums: Aizzīmogotā OPP Maisiņu Neliels Daudzums

*Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums par lielāko pasūtījumu cenām.

*Periodiskā Tabula (Visi elementi, ar zilu krāsu, var sniegt mums)

Produkta Informācija

1. Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde uz lielāko daļu produktu.Daži ir ar ekonomiku kuģniecības un daži ir ar express shipping.

2. Tikai izsekojama reģistrēts pasts mēs izmantot par pasūtījumu.Izsekošanas skaits tiks papildināts kārtībā vai kārtībā, ziņojums pēc tam, kad sūtījums veikts.Jūs varat redzēt sekošanas informāciju pēc tam, kad dažas dienas pēc izsekošanas numuru pēc.Sazinieties ar mūsu pārdošanas persona, lai saņemtu palīdzību, ja jums nav iespēja izsekot jūsu pakete.

3. Livanuvk.lv Shippings ir galvenokārt ierosināja.Lielāko daļu iepakojumiem, var piegādāt 5-25 dienas, pat ekonomikas shippings.

4. Speciālās Preces, piemēram, magnēti un pulveri, lūdzu, mēģiniet izvēlēties Cainiao Īpašu Preču, kas ir vispiemērotākais veids.

1. Lūdzu atstājiet mums 5-zvaigžņu DSR vērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem.

2. Ja ir kādas problēmas ar loģistikas vai produktiem, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu reakciju vai paaugstinātu strīdu.Mums ir pilnīga pēcpārdošanas servisa sistēmu jūsu rīcībā visu laiku.Sazinoties ar mums ir vienmēr ir labākais un ātrākais veids, kā atrisināt problēmu.

3. Tur vienmēr ir veids, kā atrisināt problēmu ar komunikāciju un savstarpēju sapratni.Jūs varat sazināties ar mums pa kādu no zemāk veidos:

A. Izmantojot Livanuvk.lv Ziņojumu vai Rīkojumu Ziņas

B. Via Tirdzniecības Vadītājs

C. Pa e-pastu vai citi kontakti

antīks dzelzs daļas, push disin krūšturis, wpl metāla stieņi, polijas metāla ķermeņa daļas, magnija stieni, savītas metāla stienis, mv gel polish, kalicu nagu laka, chrime līmes stienīši, 15 dzelzs stieni.

0 Atsauksmes

Rakstīt Savu Viedokli

Specifikācijas

  • Izmantošana - Home DIY
  • Diametrs - 1/2/3/4/5/6/8/10/15/20/25
  • Materiāls - Vara Sakausējuma
  • Modeļa Numurs - iron bar
  • Tīrība - 99.9%
  • Veids - Citi
  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Garums - 100mm